Zorgklompen kopen? Medische klompen van Sanita

Ben jij op zoek naar zorgklompen? Zorgkleding.nl beschikt naast sneakers en slippers ook over de allerbeste medische klompen van Sanita. Deze stijlvolle verpleegklompen staan ook wel bekend als zusterklompen, werkklompen of medische klompen en bieden een optimaal draagcomfort voor professionals in de verpleging, waaronder mensen die werken als verpleegkundige, helpende zorg en welzijn en verzorgende IG. De klompen passen uitstekend bij onze trendy zorgjasjes en onze medische kleding in het algemeen en bij ons assortiment massage- en wellnesskleding en pedicurekleding.

zorgklompen van sanita

Bekijk alle medische klompen >

De zorgklompen van Sanita zijn geschikt om te dragen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, maar ook in de thuiszorg en buurtzorg. Waar je ook werkt, dankzij het schoeisel van Sanita geef jij je voeten de zorg die ze nodig hebben. De schoenen van Sanita zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor mensen die hier acht uur lang vrijwel onafgebroken op moeten lopen.

Klompen in de zorg: Uit deze medische klompen kun je kiezen

Dankzij ons modieuze en gevarieerde assortiment - we verkopen zowel witte klompen als klompen met een patroontje of een kleur - zit er voor iedereen een geschikt set klompen bij. Ook voor mensen met grote of juist heel kleine schoenmaten. Hieronder vind je een overzicht van al onze zorgklompen.

Zorgklompen met kleurrijke patronen

Krijg jij vanuit je werkgever de vrijheid om trendy en kleurrijke beroepskleding te dragen? Of mag jij op z’n minst zelf kiezen welke kleur zorgklompen of zorgschoenen jij aantrekt? Dan zijn de kleurrijke zorgklompen van Sanita ongetwijfeld een favoriet van jou. Met deze kwalitatief hoogstaande klompen in de zorg, heb jij namelijk niet alleen een comfortabele en professionele schoen aan je voeten, maar maak je ook nog eens een bijzonder modieuze keus. Sanita’s zorgklompen met kleurrijke patronen zijn verkrijgbaar in bloemenprint,  panterprint en zwart-met-witte-stippen. Je vindt hieronder enkele stijlvolle voorbeelden:

Klompen van sanita

Bekijk deze medische klompen > 

Zorgklompen in neutrale kleuren

Wil jij liever klompen die wat egaler zijn of misschien wat minder opvallen? Of ben jij vanuit je werk verplicht om alleen egale kleuren te dragen? Dan zijn de verpleegklompen in één kleur de beste keuze voor jou. Ook deze zusterklompen zijn gelukkig heel stijlvol en sluiten daarnaast goed aan bij de dresscode op je werk. Sanita’s zorgklompen in egale kleuren zijn verkrijgbaar in glanzend zwart, rood, taupe, roze, fuchsia en blauw. Hieronder vind je daar enkele trendy voorbeelden van:

Klompen van sanita

Bekijk deze medische klompen >

Zorgklompen kopen? Kies voor de medische klompen van Sanita

Wil jij de beste medische klompen kopen voor op je werk? Kies dan voor het comfort, de kwaliteit en de stijl van Sanita. Zorgkleding beschikt over het nieuwste en beste assortiment om uit te kiezen. Kom je er niet uit? Of heb je twijfels? Neem dan gerust contact met ons op via Instagram. Kun je ons meteen volgen en elke week genieten van de nieuwste trends, posts en stories.